Global

‡ In these countries please contact our distributor

SECURA No-Sting Barrier Film

Protective Dressing

SECURA No-Sting Barrier Film

Tuotetiedot

Kuvaus

SECURA No-Sting Barrier Film on nestemäisen kalvon muodostava ihoa suojaava tuote, joka minimoi ihoärsytystä1. Käytettäessä ehjälle tai vahingoittuneelle iholle se muodostaa suojakalvon, joka auttaa suojaamaan ehjää ja vahingoittunutta ihoa ärsytykseltä, joka voi johtua2,3

 • virtsan- ja ulosteenpidätyskyvyttömyydestä
 • kehon eritteistä
 • liima-aineista
 • kitkasta

 

Ominaisuudet ja hyödyt

 • Saatavilla kolmessa steriilissä muodossa: suihkeena, vanupuikkoina ja pyyhkeinä.
 • Ärsyttämätön6,7 ja alkoholia sisältämätön koostumus vähentää pistelyä.
 • Kuivuu nopeasti, alle 30 sekunnissa 6,7.
 • Tehokas vedenpitävä7,8 ja hengittävä suoja jopa 96 tunnin ajan (4 päivää)2.
 • Ainutlaatuisen polymeerikoostumuksen ansiosta suojakalvon muodostamiseen tarvitaan vain yksi kerros.
 • Käytettäessä tuote muodostaa iholle läpinäkyvän suojakalvon, joka mahdollistaa jatkuvan näköyhteyden ihoon ja haavaympäristöön.
 • Helppo lisätä hankaliinkin kehonkohtiin, kuten kyynärpäihin, polviin ja kantapäihin. Mukautuu luonnollisesti potilaan ihon liikkeisiin eikä halkeile tai kuoriudu pois.
   

Käyttöaiheet

 • SECURA No-Sting Barrier Film muodostaa vedenpitävän suojakalvon, joka toimii suojaavana rajapintana ihon ja kehon eritteiden, nesteiden, kiinnittyvien sidosten, dreeniputkien ja ulkoisten katetrien välillä sekä avannekohtien ympärillä.
 • SECURA No-Sting Barrier Filmiä voidaan käyttää myös sellaisten kehon alueiden suojana, jotka saattavat ärsyyntyä ulkoisten pintojen aiheuttaman kitkan vuoksi.
 • SECURA No-Sting Barrier Filmiä voidaan käyttää ehjälle tai vaurioituneelle iholle. Sitä voi käyttää aikuisille, lapsille ja täysiaikaisille vastasyntyneille, jotka ovat vähintään kuukauden ikäisiä ja joiden iho on normaali.
   

Käytön vasta-aiheet/varotoimet

Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.

Ei saa jättää lasten ulottuville. Varo tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta pääsee vahingossa silmiin, huuhtele silmät perusteellisesti vedellä. Ei saa käyttää suoraan avohaavoille tai syville pistohaavoille. Käyttö on lopetettava, jos iho alkaa punoittaa tai siinä näkyy muita ärsytyksen merkkejä. Ei saa käyttää infektoituneelle iholle. Ei saa käyttää potilaille, joiden tiedetään olevan allergisia jollekin tuotteen ainesosista.

 

Viitteet:

 1. Assessing the Sting Potential of Film Forming Barriers. Rpt # 0960, Cyberderm Clinical Studies, 2009.
 2. Study to Compare the Wash Off Resistance and Durability of a Barrier Film. Rpt # 0958A, Cyberderm Clinical Studies, 2009.
 3. Skin Protectant Barrier Test: No-Sting Barrier Film. SAP, 2009.
 4. An Evaluation of Health Care Products on Children 0-36 Months of Age w/ Normal Skin. Report 09129700111, Hilltop Research, 2010. In vitro
 5. Formulations: NOSTINGSKINPREP Spray and NOSTINGSKINPREP Wipe/Swab
 6. Time To Dry Test: No-Sting Barrier Film. SAP, 2009.
 7. Tactile Characterization (Stickiness) Test: No-Sting Barrier Film. SAP, 2009.

 

TuotenumeroKuvausPakkausPakkaus/ Kuljetuspakkaus
66800710 SECURA No-Sting Barrier Film Spray 1x 28ml pullo 12
66800787 SECURA No-Sting Barrier Film Swab 5x 3ml vanupuikko 20
66800788 SECURA No-Sting Barrier Film Swab 25x 3ml vanupuikko 4
66800711 SECURA No-Sting Barrier Film Swab 50x 3ml vanupuikko 12
66800789 SECURA No-Sting Barrier Film Swab 5x 1ml vanupuikko 20
66800790 SECURA No-Sting Barrier Film Swab 25x 1ml vanupuikko 4
66800712 SECURA No-Sting Barrier Film Wipe 50x 1ml pyyhe 20

Käyttöohje

Vaihe 1

Ihon on oltava puhdas ja kuiva ennen SECURA No-Sting Barrier Film -ihonsuojakalvon käyttämistä. 

Vaihe 2

Levitä tasainen kerros koko suojattavalla alueelle, toisin sanoen avanteen ympärille, sidoksen alle, katetrin kohtaan jne. Jos käytössä on suihke, pidä suutinta 10–15 cm päässä ihosta ja liikuta suihketta pyyhkäisevällä liikkeellä. 

Vaihe 3

SECURA No-Sting Barrier Film -ihonsuojasuojakalvo kuivuu noin 30 sekunnissa. Jos jokin kohta jäi käsittelemättä, odota kunnes aiemmin lisätty aine on kuivunut ja lisää tuotetta vasta sitten käsittelemättä jääneelle alueelle. 

Vaihe 4

Tuotteen suojaavaa vaikutusta voidaan tehostaa lisäämällä haluttaessa toinen kerros. Anna kuivua kunnolla ennen sidoksen tai muun kiinnittyvän tuotteen asettamista. 

Vaihe 5

Jos SECURA No-Sting Barrier Film -ihonsuojakalvoa levitetään alueelle, jossa iho on poimuttunut tai kosketuksessa toiseen ihoalueeseen, varmista, että toisiaan koskettavat ihoalueet ovat irti toisistaan, jotta ihonsuojakalvo ehtii kuivua kunnolla ennen normaaliin asentoon palauttamista. 

Vaihe 6

Kiinnittyvien tuotteiden alla käytettäessä suojakalvo täytyy uusia joka kerta kun tuote vaihdetaan, sillä kalvo saattaa irrota liima-aineen mukana. Varmista, että SECURA No-Sting Barrier Film -ihonsuojakalvo on kuiva ennen kiinnittyvien tuotteiden asettamista. 

Vaihe 7

Käytettäessä kehon eritteiltä, ulosteelta, virtsalta jne. suojaamiseen ja kun iholle ei laiteta kiinnittyviä tuotteita: (a) On suositeltavaa, että SECURA No-Sting Barrier Film -ihonsuojakalvoa levitetään 24–96 tunnin välein riippuen puhdistusväleistä. (b) Ääritapauksissa, joissa puhdistus tehdään useammin, voi olla tarpeen lisätä tuotetta useammin (esim. 12–24 tunnin välein). 

Poistaminen

SECURA No-Sting Barrier Film -ihonsuojakalvoa ei tarvitse poistaa ennen sen uudelleen lisäämistä. Haluttaessa tuotteen voi poistaa useimmilla lääkinnälliseen käyttöön tarkoitetuilla liima-aineen poistoaineilla. Puhdista ja kuivaa alue ja lisää uusi SECURA No-Sting Barrier Film -ihonsuojakalvo edellä kuvatulla tavalla.