Global

‡ In these countries please contact our distributor

SECURA Barrier Cream D

Skin Protectant

SECURA Barrier Cream D

Tuotetiedot

Kuvaus

SECURA Barrier Cream D sisältää 5 % dimetikonia ja ihoa pehmentäviä aineita1, ja se muodostaa iholle levitettynä hengittävän, läpinäkyvän suojakerroksen, joka ei jätä rasvajäämiä. Tämä auttaa suojaamaan ihoa pitkäaikaisen ulosteelle, virtsalle ja kehon nesteille altistumisen aiheuttamalta maseraatiolta, mikä voi aiheuttaa ihon pinnan rikkoontumista2

Ominaisuudet ja hyödyt

 • Sisältää 5 % dimetikonia1, joka antaa lisäsuojaa. Pitää ihon ehjänä suojaamalla ihoa ulosteelle, virtsalle ja kehon nesteille altistumiselta1.
 • Auttaa estämään ja suojaa tilapäisesti hankautunutta, rohtunutta, halkeillutta tai tuulen ahavoittamaa ihoa ja huulia2.
 • Ei jätä rasvajäämiä eikä peseydy pois.
 • Imeytyy nopeasti.
 • Ei tahraa alusvaatteita eikä heikennä inkontinenssisuojien imukykyä1.
 • Voiteen läpinäkyvän koostumuksen ansiosta ihon kunto voidaan tarkastaa voidetta poistamatta.
 • Lastenlääkäreiden testaama: turvallinen käyttää lapsille ja täysiaikaisena syntyneille, 0–36 kuukauden ikäisille vauvoille3.
 • Ei sisällä hajusteita eikä lanoliinia1.
 • Auttaa kosteuttamaan kuivaa ihoa1.
   

Käyttöaiheet

SECURA Barrier Cream D on tarkoitettu kosteuttavaksi, ihoa suojaavaksi voiteeksi, joka auttaa pitämään ihon ehjänä suojaamalla ihoa kehon nesteiltä ja kosteuttamalla kuivaa ihoa. SECURA Barrier Cream D -voidetta voi käyttää myös huulien kuivumisen, rohtumisen tai kipeytymisen ehkäisemiseen.

Käytön vasta-aiheet/varotoimet

Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.

Varo tuotteen joutumista silmiin. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele silmät perusteellisesti vedellä. Tuotetta ei saa jättää lasten ulottuville. Jos voidetta on nielty, hakeudu heti lääkärin hoitoon. Ei saa käyttää potilaille, joiden tiedetään olevan allergisia jollekin sen ainesosista. Voidetta saa käyttää vain terveelle iholle. Jos ihon kunto heikentyy käytön myötä tai ei parannu seitsemän päivän kuluessa, ota yhteys lääkäriin.

Viitteet:

 1. Triple Care D Formulation (Swiss American Products).
 2. USA FDA 21 CFR Part 347 - Skin Protectant Drug Products for Over the Counter Human Use (Final Monograph, 06/2003)
 3. Study HTR 07-128386-111: An Evaluation of Health Care Products on Children 0 - 36months of Age with Normal Skin 11/2007

 

TuotenumeroKuvausKoko
66800986 SECURA Barrier Cream D 28g putkilo
66800983 SECURA Barrier Cream D 92g putkilo
66801298 SECURA Barrier Cream D 3.5g pussi

Käyttöohje

Inkontinenssisuojana

SECURA Barrier Cream D - ApplicationPuhdista ja kuivaa hoidettava alue ja levitä voidetta niin usein kuin on tarpeen jokaisella vaipan, vaatteen tai vuodevaatteen vaihdon yhteydessä ja etenkin nukkumaanmenoaikana tai aina, kun iho saattaa joutua pitkäaikaiseen kosketukseen märkien sekä eritteisten vaippojen, vaatteiden, vuodevaatteiden, ulosteen tai virtsan kanssa. 

 

Kostetutusvoiteena

SECURA Barrier Cream DLevitä tarpeen mukaan hoidettaville alueille kuivan ihon kosteuttamiseksi ja ihon eheyden säilyttämiseksi.