Global

‡ In these countries please contact our distributor

SHIVA Zorgprogramma

Smith & Nephew, leverancier van product tot totaalconcept!

Over SHIVA
De eerste en belangrijkste betekenis van SHIVA is welzijn. SHIVA wordt gezien als iemand die door allerlei rollen aan te nemen het welzijn bevordert. De tweede betekenis van SHIVA is "allerhoogste kennis of kennis van het Hoogste Wezen".
De derde betekenis is de persoon SadáShiva die ongeveer zevenduizend jaar geleden werd geboren in India. SadáShiva betekent "iemand wiens enige bestaansopdracht is om het algehele welzijn van alle wezens te bevorderen".

Wat houdt het SHIVA concept in
SHIVA is een concept van Smith & Nephew en bestaat uit een zorgprogramma dat kan zorgen voor aanzienlijke kwaliteit- en resultaatverbetering binnen de zorg. Door een modulaire set met handige tools kunnen de volgende essentiële succesfactoren positief worden beïnvloed:

• Communicatie
• Gastvrijheid & vriendelijkheid
• Logistieke effectiviteit
• Financiele transparantie
• Meten van resultaat


Wij laten u zien hoe u aan de hand van deze succesfactoren de resultaten van uw ziekenhuis effectief kunt verbeteren. Smith & Nephew heeft niet alleen als doelstelling om u te voorzien van de hoogste kwaliteit producten, maar ook om u de beste service en ondersteuning te bieden die u zich maar kunt wensen.


SHIVA Quickscan
Onze SHIVA modules zijn ontworpen om toegevoegde waarde te leveren aan uw praktijk.
Maar welke module levert u het snelst resultaat op? Wilt u de klanttevredenheid verhogen? Wilt u de bedrijfsvoering efficienter maken? Wilt u aantoonbaar kwaliteit leveren? Om uit te vinden welke module van SHIVA in uw geval snel resultaat kan opleveren, bestaat de mogelijkheid om middels een kort onderzoek (de Quickscan) te bepalen op welke gebieden snel resultaat kan worden bereikt.


De SHIVA Quickscan heeft als doel om mogelijke bottlenecks en verbeterpunten van een specifiek zorgpad te ontdekken en analyseren. De SHIVA Quickscan bestaat uit:

• 2 dagen field research (communicatie, gastvrijheid, logistiek).
• 2 dagen desk research (communicatie, logistiek, financiëel, meten van resultaten).
• Project management.
• Adviesrapportage incl. presentatie aan projectgroep binnen het ziekenhuis.