Global

‡ In these countries please contact our distributor

Opleiding en ondersteuning

In-Service Training

Bij Smith & Nephew wordt, gedurende de introductie van nieuwe producten inclusief nieuwe chirurgische technieken, veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van de gebruikers. We spreken dan over opleiding van Specialisten, OK personeel, MID medewerkers, alsmede (indien van toepassing) de CSA medewerkers.

Ons in-service programma wordt afgestemd op het type product of chirurgische techniek, en wordt altijd afgesloten met een certificering van de gebruikers. In alle gevallen zullen wij dit programma volgen voor de gebruikers die nog niet bekend zijn met onze producten en technieken, om daarmee te garanderen dat alle gebruikers getraind zijn op het nieuwe product en techniek. 

Indien na de introductie nog nieuwe gebruikers dienen te worden getraind, zal dit wederom door ons worden gedaan, inclusief certificering.

Overige Service Verzoeken

Naast het leveren van geavanceerde producten en het begeleiden en trainen van medisch professionals zijn wij ook gecertificeerd partner met de expertise om u te kunnen ondersteunen tijdens de OK. Indien de behoefte daar is kunnen we u bijstaan tijdens reguliere of complexe procedures of organiseren we extra scholing.