Global

‡ In these countries please contact our distributor

Territory Manager Reconstructive Orthopedics Zuid Nederland

Ben jij als oprechte sales-tijger op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een internationale dynamische marktleider in de Medical Devices industrie?

Heb je een winnaarsmentaliteit, ruime ervaring binnen de medische wereld, ben je klant- en resultaatgericht en wil je deel uitmaken van een uiterst professioneel en enthousiast sales-team?

Dan zoeken wij jou!


Solliciteer hier


Bij Smith+Nephew zijn we op zoek naar een full-time Territory Manager voor de afdeling Reconstructive Orthopedics regio Zuid Nederland.

 

Over de functie

Na een gedegen inwerkperiode (afhankelijk van je ervaring en achtergrond) zul je verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke contacten binnen bestaande accounts en het initiëren van omzetontwikkeling bij potentieel nieuwe klanten; jij wordt hét gezicht van Smith+Nephew in jouw rayon!
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vertaling en implementatie van de landelijke strategie binnen het rayon, alsmede het behalen van de gebudgetteerde groei- en winstdoelstellingen.

 

Belangrijkste verantwoordelijkheden

 • Je primaire verantwoordelijkheid ligt bij het realiseren van het budget, uitgevoerd middels een door jouzelf opgesteld accountplan per ziekenhuis. Hiervoor breng je de accounts (inclusief DMU's) in kaart en bepaal je de strategie per geselecteerde doelgroep (analyse van de omzet, kosten en winstbijdragen).
 • Je analyseert marktgegevens die van invloed kunnen zijn op de uit te zetten strategie, dit betreft zowel klant als de concurrent gegevens.
 • Daarnaast voer je gesprekken bij de geselecteerde doelgroepen waarbij je leads genereert, opvolgt en afrond. 
 • Tevens ondersteun je onze klanten in het veilig en effectief gebruiken van onze producten en operatie technieken. Dit doe je door het geven van adviezen en trainingen in, met name, een OK omgeving.

 

Profiel van de kandidaat

 • De belangrijkste eis voor deze functie is de drive om ondernemend, zelf startend, pro actief en commercieel succesvol te zijn.
 • Als persoon ben je in staat makkelijk contact te maken met een verscheidenheid aan mensen en je doet dit op een doortastende, open en authentieke wijze. 
 • Bij sterke voorkeur ben je woonachtig in Zuid Nederland.
 • Je bent gemotiveerd, toegewijd en bezit sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden.
 • Het is voor jou geen probleem om zowel een teamstructuur als zelfstandig te werken.
 • Daarnaast ben je in staat om hoofd- en bijzaken te scheiden en nieuwsgierig om nieuwe dingen te ontdekken. 
 • En je bent in staat om meerdere en diverse taken binnen gestelde deadlines af te ronden.

 

Overige vereisten

Opleiding: Bachelor degree in een (para) medische, bedrijfskundige of economische richting of gelijkwaardig door ervaring. 
Ervaring: Ofwel ben je OK assistent met ruime ervaring met orthopedische producten en operatie technieken, ofwel heb je minimaal 3 jaar succesvolle commerciële ervaring in de Medical Devices. Ervaring met het bewegingsapparaat in het algemeen is een pré.
Taal: Beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Licenties: je bent in het bezit van rijbewijs B.
Woonachtig: Zuid Nederland


Over ons

In Nederland werken 80 collega's mee aan het succes van ons bedrijf. Smith+Nephew is toegewijd het leven van mensen te helpen verbeteren door het menselijk lichaam te herstellen en te genezen. Wij zijn van mening dat dit alleen kan worden bereikt door middel van wederzijds goede relaties met alle belanghebbenden: patiënten, professionals in de gezondheidszorg, investeerders en werknemers.

 


De bovenstaande functieomschrijving is bedoeld om de algemene inhoud te beschrijven, de essentiële voorwaarden en vereisten te identificeren om deze functie uit te voeren. Het kan niet worden opgevat als een compleet overzicht van de taken, verantwoordelijkheden en eisen.

Solliciteren 

Stuur eventuele vragen over de vacature aan

Ingrid Valster
Human Resources

Vacatures

Momenteel hebben wij de volgende vacature in Nederland:

Territory Manager Reconstructive Orthopedics regio Zuid Nederland