Global

‡ In these countries please contact our distributor

Orthopedische kliniek Annatommie mc kiest voor langdurige samenwerking met Smith & Nephew

Utrecht, 28 maart 2018

Annatommie mc, de orthopedische kliniek met vijf vestigingen in Nederland, gaat nauw samenwerken met Smith & Nephew. Smith & Nephew is een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van medische technologische hulpmiddelen. Doel van de samenwerking is het verbeteren van de orthopedische zorg voor patiënten van Annatommie mc.

Irene Groenink, algemeen directeur Annatommie mc licht toe: ''Deze samenwerking past in de visie van Annatommie mc. Als organisatie kijken wij continu hoe wij onze patiëntenzorg kunnen verbeteren. Met de overeenkomst bereiken we meer dan alleen het leveren van hoogwaardige prothesen. Dit jaar bestaat onze kliniek vijftien jaar en in deze periode hebben onze specialisten jaarlijks duizenden patiënten geopereerd aan zowel de knie als de heup. Hiermee hebben we veel kennis en ervaring in huis op het gebied van bewegingszorg, die kennis zullen wij vervolgens delen met de specialisten van Smith and Nephew. Andersom levert Smith & Nephew niet alleen goede, gecertificeerde protheses, maar beschikken zij over een groot internationaal netwerk dat veel kennis en kunde bevat. Op deze schat aan informatie kunnen onze specialisten een beroep doen, waar vervolgens de patiënt van profiteert. Deze samenwerking heeft dus echt een duurzaam karakter en heeft als voornaamste doel om onze zorg gezamenlijk te verbeteren. Een gedeelde visie op patiëntzorg is daarbij van essentieel belang.''

Wouter Wigmans, general manager van Smith & Nephew Nederland over de samenwerking: "Annatommie mc speelt een prominente rol in het vervullen van orthopedische zorg in Nederland. Ons streven is om Annatommie mc te helpen de kwaliteit nog verder te verbeteren tegen acceptabele kosten. Bijvoorbeeld met onze hoogwaardige knie- en heupprotheses. Annatommie mc gaat onder andere de POLAR3 heupcombinatie gebruiken. Deze combinatie geeft in zijn categorie volgens het NJR1 de beste resultaten. Met deze samenwerking faciliteren we Annatommie mc bij hun exponentiële groei!"

 

Links op de foto ziet u Irene Groenink, algemeen directeur Annatommie mc en 
rechts op de foto ziet u Wouter Wigmans, general manager Smith and Nephew.


1 NJR - National Joint Registry for England and Wales, revision rates for uncemented hip combinations, p69