Global

‡ In these countries please contact our distributor

Een bericht van onze CEO, Roland Diggelmann, aan Smith+Nephew klanten

Beste gewaardeerde klant,

De verspreiding van COVID-19 heeft onze wereldwijde gemeenschap voor een grote uitdaging gesteld en zet een ongekende druk op de gezondheidszorg.

In de voorste gelederen van de strijd om het virus in te dammen, en bij het behandelen van de ernstig zieke, bevinden zich zorgprofessionals - honderdduizenden chirurgen, artsen, verpleegkundigen, OK-personeel en anderen.

We weten dat veel individuen en teams in extreem moeilijke omstandigheden werken, en voor sommigen kan dit buiten de normale gebieden van hun klinische praktijk liggen.

Bij Smith+Nephew erkennen we de ongelooflijke bijdrage van alle professionals in de gezondheidszorg. Wij danken u voor uw toewijding, mededogen en moed in deze moeilijke tijd. Wij zijn er trots op u als klant te mogen rekenen en deel uit te maken van de bredere gezondheidszorggemeenschap.

Smith+Nephew reageert al vele weken op de uitbraak van COVID-19, eerst in China en nu in landen over de hele wereld. Onze focus is om de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers te beschermen en tegelijkertijd klanten te blijven bedienen. De inzet van onze medewerkers heeft ervoor gezorgd dat we onze producten en diensten in goede banen hebben geleid. We staan samen klaar om hulp te bieden tijdens deze ongekende en uitdagende periode.

Namens heel Smith+Nephew bedank ik u nogmaals voor uw service en wens ik u een goede gezondheid toe.

Met vriendelijke groet,

Roland Diggelmann

Chief Executive Officer

Download hier een kopie van de originele Engelstalige brief (pdf)