Global

‡ In these countries please contact our distributor

Afronding integratie Extremity Orthopedics activiteiten van Integra LifeSciences

Op 4 januari 2021 heeft Smith+Nephew de Extremity Orthopaedic productlijn van Integra LifeSciences overgenomen.

Sinds de overname is Integra overgangsdiensten blijven leveren, waaronder orderverwerking, debiteurenadministratie, klantenservice en distributie.

Het verheugt ons te kunnen melden dat met ingang van afgelopen maandag 4 april 2022 Smith+Nephew begonnen is met het accepteren, uitvoeren en factureren van bestellingen voor de overgenomen Extremity Orthopedics-producten, en dan in het bijzonder die van het voet- en enkel portfolio.

We hebben de afgelopen periode onze klanten intensief geinformeerd over alle veranderingen. Mocht u toch nog vragen hebben, schroom niet contact op te nemen met ondergetekenden, of onze algemene mailbox ten behoeve van de integratie te gebruiken: extremities.emea@smith-nephew.com

Vanzelfsprekend kunt u ook direct contact opnemen met uw vertegenwoordiger of via de klantenservice voor Nederland onder telefoonnummer 020-6543999.

S+N Nederland was al reeds 10 jaar distributeur van het Hand- en Pols portfolio van Integra® LifeSciences Corporation. Het bovenste extremiteiten portfolio bestaat uit o.a. geavanceerde PyroCarbon- en Siliconen gewrichtsimplantaten voor de hand- en pols, de Freedom® polsprothese alsook implantaten ter behandeling/bescherming van zenuw laesies. Voor gebruikers van deze producten verandert er niets, behalve dat de artikelreferenties aangepast zijn.

Dank u voor uw steun tijdens deze overgang.

Els Vandersteen
Sales Manager Extremities – Benelux
Els.vandersteen@smith-nephew.com

Timo van Dienst
Business Unit Director Extremities – EMEA
timo.vandienst@smith-nephew.com 

Contact 

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies over de mogelijkheden van onze producten op het gebied van extremiteiten

Vraag aan