Global

‡ In these countries please contact our distributor

Nordic Network Meeting 2014

Den 2. oktober 2014 havde mere end 100 sårentusiater fundet vej til dette års nordiske netværksdag på Hotel Crowne Plaza i København. Dagens emne var svært helende sår og de store udfordringer, der ligger i forlængelse af dette. 

Christina Lindholm indledte dagen med at stille spot på patienterne og de svært helende sår. Derefter styrede hun deltagerne igennem resten af dagen og de mange spændende indlæg om alt fra den enkelte sårpatient til den økonomiske side af sårbehandlingen, på tid og på ressourcer.

Blandt dagens øvrige forelæsere var Dr. Caroline Dowset fra England. Hun fortalte om struktureret behandling af venøse bensår i England og om hvor vigtigt det er, at starte rette behandling så tidligt som muligt. Her kan især sårbehandling med negativt tryk (NWPT) kickstarte helingen af svært helende sår. Dr. Caroline Dowsett har bl.a. udarbejdet nogle meget anvendelige retningslinjer for behandlingen af venøse bensår. 

Du kan downloade retningslinjerne her

Dagen var fyldt med faglig debat, ny viden, nordisk stemning og masser af muligheder for at netværke.

"Selvom vi er nordiske og på mange måder minder om hinanden, så er vores hverdag meget forskellig. Vi kan lære meget af hinanden på tværs af landene. At mødes i nordisk sammenhæng er fantastisk spændende"

Sygeplejerske Karen Haga Vange, Stavanger Universitets Sygehus