Global

‡ In these countries please contact our distributor

Werken bij Smith+Nephew

Algemeen

Smith+Nephew is een internationaal opererend medisch technologiebedrijf met focus gericht op herstel en genezing van het menselijk lichaam. Al meer dan 160 jaar houden we ons bezig met het ontwikkelen van technologisch geavanceerde medische hulpmiddelen.

Wij hebben leidende posities op het gebied van: Wondverzorging, Orthopedie, Trauma & Extremities, Sports Medicine & NKO.

Binnen Smith+Nephew hebben we een breed scala aan carrière mogelijkheden, van R&D tot marketing & sales. Smith+Nephew heeft wereldwijd zo'n 16.000 medewerkers in dienst met een vertegenwoordiging in meer dan 100 landen. In België werken zo'n 90 collega’s mee aan het succes van ons bedrijf.


België 

Smith+Nephew België houdt zich onder andere bezig met de verkoop van producten op het gebied van Orthopedische Reconstructie, Trauma, Arthroscopie, NKO en Geavanceerde Wondverzorging aan ziekenhuizen en privéklinieken middels de ondersteuning aan de medisch specialisten en hun teams. Met onze producten worden geavanceerde operaties uitgevoerd; variërend van arthroscopisch herstel tot complexe traumachirurgie en complete chirurgische gewrichtsvervanging. 


Interesse

Bent u geïnteresseerd om bij Smith+Nephew te solliciteren?
Wij bieden u buiten een uitdagende werkomgeving een gemotiveerd en gezellig team van collega's, uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en vanzelfsprekend een auto van de zaak voor onze salesfuncties.

Uw sollicitatie met bijbehorende CV of eventuele vragen over vacatures kunt u per e-mail sturen naar Ingrid Valster
ingrid.valster@smith-nephew.com

of per post naar:

Afdeling Human Resources
Smith & Nephew N.V.-S.A.
Hector Henneaulaan 366
1930 Zaventem


Bedankt voor uw interesse in Smith+Nephew.

S+N & vacatures

Kom hier alles te weten over Smith+Nephew: Lees verder

en bekijk hier al onze vacatures