Global

‡ In these countries please contact our distributor

Territory Manager Sports Medicine Zuid-Oost NL

Ben jij als commercieel talent op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een internationale dynamische marktleider in de Medical Devices industrie?

 Heb je een winnaarsmentaliteit, ruime ervaring binnen de medische wereld, ben je klant- en resultaatgericht en wil je deel uitmaken van een uiterst professioneel en enthousiast sales-team?

 Dan zoeken wij jou!


Bij Smith & Nephew zijn we op zoek naar een full-time Territory Manager voor de afdeling Sports Medicine regio Zuid-Oost Nederland

 

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor de vertaling en implementatie van de landelijke strategie binnen het rayon, alsmede het behalen van de gebudgetteerde groei- en winstdoelstellingen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke contacten binnen bestaande accounts en het initiëren van omzetontwikkeling bij potentieel nieuwe klanten.

 

Belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Je primaire verantwoordelijkheid ligt bij het realiseren van het budget, uitgevoerd middels een door jouzelf opgesteld accountplan per ziekenhuis. Hiervoor breng je de accounts in kaart en bepaal je de strategie per geselecteerde doelgroep (analyse van de omzet, kosten en winstbijdragen).
  • Je analyseert marktgegevens die van invloed kunnen zijn op de uit te zetten strategie, dit betreft zowel klant als de concurrent gegevens.
  • Daarnaast voer je gesprekken bij de geselecteerde doelgroepen waarbij je leads genereert, opvolgt en afrond.
  • Ook het begeleiden van producten middels aanwezig op de operatiekamer behoort tot je verantwoordelijkheden. 

 

Profiel van de kandidaat

  • De belangrijkste eis voor deze functie is de drive om commercieel succesvol, zelf startend, pro actief en ondernemend te zijn.
  • Als persoon ben je in staat makkelijk contact te maken met een verscheidenheid aan mensen en je doet dit op een doortastende, open en authentieke wijze.
  • Je bent gemotiveerd, toegewijd en bezit sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden.
  • Het is voor jou geen probleem om zowel een teamstructuur als zelfstandig te werken.
  • Daarnaast ben je in staat om hoofd- en bijzaken te scheiden en nieuwsgierig om nieuwe dingen te ontdekken. En je bent in staat om meerdere en diverse taken binnen gestelde deadlines af te ronden.

 

Overige vereisten

Opleiding: Bachelor degree in een (para) medische, bedrijfskundige of economische richting of gelijkwaardig door ervaring. 
Ervaring: Minimaal 3 jaar succesvolle commerciële ervaring (Medical Devices ervaring is gewenst) en affiniteit met techniek en de medische branche. Ervaring met het bewegingsapparaat in het algemeen is een pré.
Taal: Beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Licenties: je bent in het bezit van rijbewijs B.


Over ons

In Nederland werken 80 collega's mee aan het succes van ons bedrijf. Smith & Nephew is toegewijd het leven van mensen te helpen verbeteren door het menselijk lichaam te herstellen en te genezen. Wij zijn van mening dat dit alleen kan worden bereikt door middel van wederzijds goede relaties met alle belanghebbenden: patiënten, professionals in de gezondheidszorg, investeerders en werknemers.

 


De bovenstaande functieomschrijving is bedoeld om de algemene inhoud te beschrijven, de essentiële voorwaarden en vereisten te identificeren om deze functie uit te voeren. Het kan niet worden opgevat als een compleet overzicht van de taken, verantwoordelijkheden en eisen.

Solliciteren 

Stuur jouw sollicitatie met CV of eventuele vragen over vacatures aan

Ingrid Valster
Human Resources

Stuur mij een mail

Vacatures

Momenteel hebben wij in Nederland de volgende vacatures:

Territory Manager Sports Medicine Zuid-Oost
en ook voor Noord-Oost

Areamanager AWM Hospital Noord-Oost