Global

‡ In these countries please contact our distributor

Supply Chain Medewerker

Ben jij  op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een internationale dynamische marktleider in de Medical Devices industrie?

Staat alles wat je doet, hoe je denkt en handelt in het teken om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn; kortom zit klantgerichtheid in je DNA en voel je je thuis in een dynamische werkomgeving waar geen enkele dag hetzelfde is?

Dan zoeken wij jou!


Solliciteer hier


Bij Smith & Nephew zijn we op zoek naar een Supply Chain Medewerker voor ons kantoor in Hoofddorp

 

Over de functie

Als Supply Chain Medewerker ben je verantwoordelijk voor het bewaken van levertijden. Tevens ben je verantwoordelijk voor een optimale afstemming van voorraden en leveringen tegen de juiste condities. In deze functie fungeer je als spil tussen leverancier en je collega's op de commerciële binnendienst en zorg je ervoor dat alles feilloos verloopt.

 

Belangrijkste taken & verantwoordelijkheden

Je onderhoudt contacten met onze interne en externe leveranciers, waarbij je streeft naar een optimale samenwerking en uitvoering van werkzaamheden. Het plaatsen en monitoren van openstaande orders bij de leveranciers valt onder je verantwoordelijkheid evenals het managen van de back-orders. Daarnaast heb je de supervisie over de inbound flow van alle retouren en leveringen met betrekking tot de leveranciers.

Een belangrijke taak is het aanmaken en aanpassen van onze leen- en consignatie sets, waarbij de juiste procedures gevolgd moeten worden.

Vanzelfsprekend is binnen deze functie een correct en optimaal databeheer essentieel, evenals het analyseren en managen van alle voorraadbewegingen en de optimalisatie van de betreffende processen.

 

Gewenste profiel

We zoeken iemand met ervaring in een soortgelijke functie, waarbij ervaring in de medische branche een plus is. Met kennis van administratieve processen en ERP systemen (kennis van SAP is een plus) en Microsoft office. Gezien het Internationale karakter van onze organisatie beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Daarnaast kun je probleemoplossend denken en bent in staat op oplossingen te bieden voor situaties die niet standaard zijn. Je bent communicatief vaardig en een echte teamplayer. Het is belangrijk dat je nauwkeurig bent en graag met cijfers en systemen werkt, waarbij je proactief kijkt of bestaande processen of werkinstructies geoptimaliseerd kunnen worden.
En zoals al eerder genoemd, klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en deze drive wordt ondersteund door een HBO/MBO+ werk- en denkniveau.

 


Over ons

In Nederland werken 80 collega's mee aan het succes van ons bedrijf. Smith & Nephew is toegewijd het leven van mensen te helpen verbeteren door het menselijk lichaam te herstellen en te genezen. Wij zijn van mening dat dit alleen kan worden bereikt door middel van wederzijds goede relaties met alle belanghebbenden: patiënten, professionals in de gezondheidszorg, investeerders en werknemers.

 


De bovenstaande functieomschrijving is bedoeld om de algemene inhoud te beschrijven, de essentiële voorwaarden en vereisten te identificeren om deze functie uit te voeren. Het kan niet worden opgevat als een compleet overzicht van de taken, verantwoordelijkheden en eisen.

Solliciteren 

Stuur eventuele vragen over de vacature aan

Ingrid Valster
Human Resources

Vacatures

In Nederland zijn wij op zoek naar een:

Customer Service Manager

Customer Service Medewerker

Supply Chain Medewerker

Over ons

Smith & Nephew is een internationaal opererend medisch techbedrijf.

Wij zorgen, wij werken samen en wij tonen moed wanneer wij mensen helpen hun leven ongelimiteerd voort te zetten. Life Unlimited.

Lees verder