Global

‡ In these countries please contact our distributor

Field Technical Specialist Recon & Trauma – Zuid NL

Ben jij als gediplomeerd operatieassistent op zoek naar een uitdagende baan bij een internationaal dynamisch bedrijf in de Medical Devices industrie?

Technisch ingesteld, klant- en resultaatgericht met een passie voor orthopedie en wil je deel uitmaken van een uiterst professioneel en enthousiast sales-team met variatie in werkzaamheden en werkgebied?

Dan zoeken wij jou!


Bij Smith & Nephew zijn we op zoek naar een full-time Field Technical Specialist voor de afdeling Reconstructive & Trauma regio Zuid Nederland

 

Over de functie

Het hoofddoel is het ondersteunen van bestaande en nieuwe klanten in het veilig en effectief gebruiken van onze producten en operatie technieken. Dit doe je door het geven van adviezen en trainingen in, met name, een OK-omgeving.

 

Belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Het inventariseren van de trainingsbehoefte van de klanten en het (in overleg) bepalen van een trainingsprogramma wat bij deze behoefte aansluit.  
  • Het ondersteunen van de klant met het beheren van voorraden, bruikleenapparatuur en bijbehorende consignatie voorraden, leen sets en bestelprocedures. 
  • Het coachen, trainen en adviseren van je collega's in het sales team betreffende het gebruik van onze producten en operatietechnieken alsmede onderwijzen in anatomie en pathologie. 
  • Het bijwerken / up-to-date houden van je activiteiten in ons CRM systeem, en de analyse en rapportage van markt trends en (concurrerende) activiteiten. 
  • Binnen onze organisatie rapporteer je aan de Regionale Sales Manager en werk je nauw samen met het sales team, de customer service en de Brand Managers.

 

Profiel van de kandidaat

 

  • Je beschikt over een uitgebreide OK ervaring en hebt nauw samengewerkt met orthopedisch chirurgen en OK-assistenten.
  • Bij voorkeur heb je veel ervaring met orthopedische producten en operatie technieken en beschik je over de kwaliteiten deze kennis over te kunnen dragen middels coaching / training.
  • Als persoon ben je in staat makkelijk contact te maken met een verscheidenheid aan mensen. Je doet dit op een doortastende, open en authentieke wijze. 
  • Je bent gemotiveerd, toegewijd en bezit sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden. Het is voor jou geen probleem om zowel een teamstructuur als zelfstandig te werken. 
  • Daarnaast ben je in staat om hoofd- en bijzaken te scheiden en nieuwsgierig om nieuwe dingen te ontdekken. En je bent in staat om meerdere en diverse taken binnen gestelde deadlines af te ronden.

 

 

Overige vereisten

Reizen: bereidheid om binnen de regio veel te reizen en indien noodzakelijk buiten de regio.
Opleiding: relevante professionele kwalificaties – HBO-niveau
Licenties: je bent in het bezit van rijbewijs B.
Woonachtig: bij voorkeur onder de as Leiden - Arnhem


Over ons

In Nederland werken 80 collega's mee aan het succes van ons bedrijf. Smith & Nephew is toegewijd het leven van mensen te helpen verbeteren door het menselijk lichaam te herstellen en te genezen. Wij zijn van mening dat dit alleen kan worden bereikt door middel van wederzijds goede relaties met alle belanghebbenden: patiënten, professionals in de gezondheidszorg, investeerders en werknemers.

 


De bovenstaande functieomschrijving is bedoeld om de algemene inhoud te beschrijven, de essentiële voorwaarden en vereisten te identificeren om deze functie uit te voeren. Het kan niet worden opgevat als een compleet overzicht van de taken, verantwoordelijkheden en eisen.

Solliciteren 

Stuur jouw sollicitatie met CV of eventuele vragen over vacatures aan

Ingrid Valster
Human Resources

Stuur mij een mail