Global

‡ In these countries please contact our distributor

Customer Service Medewerker

Ben jij als echte klantgerichte Customer Service medewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een internationale dynamische marktleider in de Medical Devices industrie?

Staat alles wat je doet, hoe je denkt en handelt in het teken om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn; kortom zit klantgerichtheid in je DNA en voel je je thuis in een dynamische werkomgeving waar geen enkele dag hetzelfde is?

Dan zoeken wij jou!


Bij Smith & Nephew zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker voor ons kantoor in Hoofddorp

 

Over de functie

De Customer Service Medewerker houdt zich bezig met het managen van orders en het coördineren van instrumentensets die worden uitgeleend t.b.v. operaties. Je werkt veel met het SAP systeem, daarnaast beantwoord je vragen van klanten en lever je continu support aan de sales teams en je werkt nauw samen met andere afdelingen binnen Smith & Nephew. Kortom: Spin in het web, dynamiek en veel ballen die je tegelijk hoog moet houden met als einddoel het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

 

Belangrijkste taken & verantwoordelijkheden

Het invoeren, verwerken en up-to-date houden van klantgegevens en het managen van de orders. Je bent het eerste aanspreekpunt omtrent productinformatie, levertijden, prijzen en je coördineert dit richting klant en andere afdelingen. Je bent verantwoordelijk voor facturatie, het verwerken van retouren, het opmaken van credit nota's, het behandelen van klachten en disputen. Ook verwerk je en vul je consignatievoorraden aan en verzorg je de reserveringen van instrumentensets en de daarbij behorende planningen.

Onze klanten variëren van ziekenhuizen, privé klinieken, inkooporganisaties, groothandel, medisch speciaalzaken tot verpleeghuizen en verzorgingstehuizen.

 

Gewenste profiel

We zoeken iemand met minimaal een paar jaar succesvolle commerciële of service gerichte ervaring, in de medische branche is een plus. Kennis van administratieve processen en systemen (SAP) & Microsoft office is een pré. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Daarnaast is het van belang dat je in staat bent makkelijk contact te maken en samen te werken met een verscheidenheid aan mensen. Verder kan je hoofd van bijzaken onderscheiden en ben je nieuwsgierig om nieuwe dingen te ontdekken. Je bent communicatief sterk, nauwkeuring, je kan multitasken en je bent stressbestendig. We verwachten ook dat je zelfsturend, pro actief, initiatiefrijk en oplossingsgericht bent. En zoals al eerder genoemd, klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en deze drive wordt ondersteund door een HBO/MBO+ werk- en denkniveau.

 


Over ons

In Nederland werken 80 collega's mee aan het succes van ons bedrijf. Smith & Nephew is toegewijd het leven van mensen te helpen verbeteren door het menselijk lichaam te herstellen en te genezen. Wij zijn van mening dat dit alleen kan worden bereikt door middel van wederzijds goede relaties met alle belanghebbenden: patiënten, professionals in de gezondheidszorg, investeerders en werknemers.

 


De bovenstaande functieomschrijving is bedoeld om de algemene inhoud te beschrijven, de essentiële voorwaarden en vereisten te identificeren om deze functie uit te voeren. Het kan niet worden opgevat als een compleet overzicht van de taken, verantwoordelijkheden en eisen.

Solliciteren 

Stuur eventuele vragen over de vacature aan

Ingrid Valster
Human Resources

Vacatures

In Nederland zijn wij op zoek naar een:

Customer Service Manager

Customer Service Medewerker