Global

‡ In these countries please contact our distributor

Werken bij Smith & Nephew

Algemeen

Smith & Nephew is een internationaal opererend medisch technologiebedrijf met focus gericht op herstel en genezing van het menselijk lichaam. Al meer dan 150 jaar houden we ons bezig met het ontwikkelen van technologisch geavanceerde medische hulpmiddelen.
We zijn leidend binnen zowel de Advanced Surgical Devices (Orthopedische Reconstructie, Arthroscopie en Trauma) als Advanced Wound Management (Wondverzorging).


Binnen Smith & Nephew hebben we een breed scala aan carrière mogelijkheden, van R&D tot marketing & sales. Smith & Nephew heeft wereldwijd bijna 11.000 medewerkers in dienst met een vertegenwoordiging in meer dan 90 landen. In Nederland werken meer dan 65 collega’s mee aan het succes van ons bedrijf.


Nederland 

Smith & Nephew Nederland houdt zich onder andere bezig met de verkoop van producten op het gebied van Orthopedische Reconstructie, Arthroscopie, Trauma en geavanceerde wondverzorging aan ziekenhuizen en Privé klinieken middels de ondersteuning aan de medisch specialisten en hun teams. Met onze producten worden geavanceerde operaties uitgevoerd; variërend van arthroscopisch herstel tot complexe Trauma chirurgie en complete chirurgische gewrichtsvervanging. 


Interesse

Ben je geïnteresseerd in Smith & Nephew als werkgever?
Wij bieden je buiten een uitdagende werkomgeving een gemotiveerd en gezellig team van collega's, uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en vanzelfsprekend een auto van de zaak voor onze salesfuncties.

Je sollicitatie met bijbehorende CV of eventuele vragen over vacatures kun je per e-mail sturen naar ingrid.valster@smith-nephew.com


Bedankt voor je interesse in Smith & Nephew.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.