Global

‡ In these countries please contact our distributor

Nordic Wound Life

Nordic Wound Life er til dig, som arbejder med sårpatienter eller har interesse i sårbehandling.

Vi ønsker at bidrage til endnu mere erfaringsudveksling mellem sårbehandlere dels på nationalt plan og dels de nordiske lande i mellem. Vi tror på, at vi kan lære meget af hinandens praksis og erfaringer.

Vores tilgang er at hjælpe med til at sikre en patientfokuseret sårbehandling, der både tilgodeser ønsket om at øge kvaliteten og samtidig spare ressourcer.

Vi håber at kunne være en inspirationskilde, der tilfører dig ny viden forud for mødet med sårpatienten.

Seneste nyt:

Bedre forudsætninger for svært helende sår

Hvordan kan vi optimere sårbehandlingen af svært helende sår? Hvilke patienter får hhv. gode og mindre gode resultater med sårbehandling med negativt tryk (NPWT)? Og hvordan påvirkes sårhelingen af patientens øvrige sygdomme? Det var nogle af de emner, der blev diskuteret på det internationale NPWT Expert møde i København. 

Læs mere

 

Hurtigere sårheling med PICO

PICO er en lille bærbar pumpe til sårbehandling med negativt tryk. Sårsygeplejerske Grethe Autzen Fenneberg fra Kolding Kommune har set en stor forskel i sårhelingen, siden de begyndte at anvende PICO.

 Læs mere

 

Få bedre kontrol med en sårkalkulator

Hvordan vurderer du, hvilken sårbehandling der er bedst? Du kan bruge vores sårkalkulator til at beregne ændringer af sårets størrelse og få en god opfattelse af, hvordan behandlingen virker. 

Læs mere

 

Kortere helingstid, færre skift, færre komplikationer

Anvendelse af NPWT-behandling til sårheling har mange fordele - for både patienten og sundhedssektoren. Se hele Professor Christina Lindholms foredrag fra NPWT Expert mødet i København. 

Læs mere

Nordic Wound Life NORDIC WOUND LIFE BLIVER DIGITALT!

Få spændende nyheder, tips og tricks om sårbehandling direkte i din mailboks!

Tilmeld dig nu, så er du sikret seneste nyt fra os.

Tilmeld dig her